Xe Lustrum 2024

Lustrumthema bekend
29 september hebben wij het lustrumthema in de vorm van een filmpje bekend gemaakt: OKULTA is het thema van het Xe lustrum van Oktopus!! Okulta komt van occult: ‘Occult slaat op een verborgen wereld, of het bovennatuurlijke. Het is meer een verzamelbegrip voor alles wat te maken heeft met spirituele en buitenzintuiglijke zaken. Het komt van het Latijnse Occultus, wat verbergen of geheimhouden betekent. Magie, mystiek en het bovennatuurlijke is wat onder Occult verstaan wordt.

Bekijk hier de video over bekendmaking van het thema

Uitnodiging damesdiner 20 april

uitnodiging-damesdiner-2024Op 20 april trappen we ons lustrum af met het damesdiner in Mokum.Om 19:00 uur start de borrel met een welkomstdrankje en luxe borrelhappen. Aansluitend is een driegangendiner inclusief onbeperkt drank (wijn, bier, frisdrank). Ook krijg je een almanak waarin je veel mooie verhalen kunt lezen en foto's kunt bekijken van de afgelopen 50 jaar! We zijn nog aan het onderhandelen, maar we schatten in dat het damesdiner circa €220,00 gaat kosten. In januari ontvang je een mail om je aan te melden voor deze onvergetelijke avond. We kijken er echt naar uit om samen deze bijzondere mijlpaal te vieren! Zet je 'm in je agenda? 

Bestel de borrelplank

foto-borrelplank-op-borrel-juni-23De lustrumcommissie heeft voor het Xe lustrum een speciale borrelplank ontworpen. Deze moet je natuurlijk hebben. De kosten zijn €29,99 (excl. bezorgkosten). Je kunt deze bestellen door een mail te sturen naar: murtsulsupotko.taaitcaba.[antispam].@gmail.com, of een berichtje via whatsapp naar 06 33049804 (Noor) met vermelding van je naam en adres. Doe dit uiterlijk 15 december.

Namens de Xe Lustrumcommissie van Oktopus: Puck van Duijn (Ab Actis)